(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Esperi Hoivakoti Tainan Tupa tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja turvallista asumista ikääntyneille Rovaniemellä. Kodissa on yhteensä 19 asukaspaikkaa. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Päivät ovat kiireettömiä ja turvallisin päivärutiinein varustettuja. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Arkea piristää erilaiset juhlat, tapahtumat ja kodin ulkopuoliset vierailijat. Läheiset ovat aina tervetulleita!
Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi kesäkuussa 2018.

Haemme Hoivakoti Tainan Tupaan SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä (AMK), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden hoivatyöstä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Susanna Leppänen, susanna.leppanen@esperi.fi ja puh nro 0401701250

Hakuaika päättyy 30.10.2018. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Esperi on Savuton Työpaikka.