Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme kotisairaalaan sairaanhoitajaa 12.5.2019 asti kestävään sijaisuuteen, tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Kotisairaala antaa sairaalatasoista ympärivuorokautista akuuttihoitoa potilaan kotona, vanhainkodissa tai palvelutalossa. Kotisairaalan keskeisimmät potilasryhmät ovat suonensisäistä antibioottia saavat infektiopotilaat sekä oireenmukaista ja saattohoitoa saavat potilaat.

Työskentely kotisairaalassa on itsenäistä ja vastuullista, pääosin yksintyöskentelyä lääkärijohtoisessa tiimissä. Akuutit sairaudet ja nopeasti vaihtuvat tilanteet sekä kotisaattohoito luo hoidolle omat haasteensa, mutta tarjoaa samalla mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Haemme kotisairaalaan joustavaa, yhteistyökykyistä ja positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa. Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työn luonteesta johtuen tulee sinulla olla voimassa olevat iv-luvat (LOVe-lupa katsotaan eduksi). Työnantajalla on käytössään omat autot, joten tarvitset ajokortin ja ajotaitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja vaihtelevan työn kolmessa vuorossa sekä hyvän perehdytyksen. Käytössäsi on myös järjestetty työterveyshuolto, työsuhdematkalippuetuus sekä muita suuren työantajan etuja, kuten mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Jätä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.Luemme eduksi


Työntekijän on esitettävä ennen työsuhteen alkamista työterveyshuollon huumausainetestin tulokset

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1191948
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki