(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme reipasta ja työhönsä paneutuvaa sairaanhoitajaa Viiskulma 1 lähipalvelualueen Kamppi-tiimiin ajalle 1.11.2018-01.09.2019. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti pidempään.

Sairaanhoitajana kotihoidossa toimit sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Työhösi kuuluu mm. sairaanhoidollinen asiakastyö sekä muiden työntekijöiden osaamisen varmistaminen sairaanhoidollisten näyttöjen vastaanottajana. Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta työskentelyyn ikäihmisten parissa, itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja rohkeutta heittäytyä. Arvostamme myös kotihoidon tuntemusta. Saat työllesi tukea mukavalta työyhteisöltämme ja perehdytämme sinut hyvin tehtäviin.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


2 565,20e/kk