(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Tehtävän kuvaus


Tervetuloa sairaanhoitajaksi Riistavuoren monipuoliseen palvelukeskukseen, ryhmäkoti Seljaan. Fyysisesti sijaitsemme Oulunkylässä, Kustaankartanon mpk:n D-talossa, väistötiloissa remontin ajan.

Ryhmäkoti Seljassa asuu 15 asukasta, joilla on eriasteisia toimintakyvyn ongelmia, muistisairauksia tai neurologisia haasteita. Otamme huomioon asukkaidemme yksilölliset voimavarat ja tarpeet. Haluamme mahdollistaa heille omannäköistä, toimivaa arkea ja juhlaa.

Sinulle on tärkeää ihmisarvon kunnioittaminen, itsemääräämisoikeuden ja osallisuuden vahvistaminen. Nämä arvot ohjaavat työtäsi asukkaan toimijuuden vahvistamisessa omassa arjessa. Ne näkyvät myös hoidon suunnittelussa, jota toteutat yhdessä asukkaan, omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa. Pystyt toimimaan vastuuhoitajana ja vuorovastaavana sekä hallitset asukkaiden sairaanhoidon ja lääkehoidon toteuttamisen.

Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä. Arvostamme kiinnostusta, kokemusta ja halua kehittää ikäihmisen hoitoa. Eduksi katsomme positiivisen asenteen ja kyvyn kuunnella sekä kokemusta muistisairauksista. Toivomme sinulta reipasta otetta työssäsi.

Hakuaikaa on jatkettu.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2461,19 e/kk