(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 12.11.2018 (päättyy 05.04.2020)
Hakuaika päättyy 5.11.2018  kello 16:00
Simonkylän vanhustenkeskus, Simontie 5 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Etsimme Vanhusten erityisasumisen Simonkylän lyhytaikaishoidon yksikköön sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana lyhytaikaishoidon motivoitunutta tiimiä. Haemme positiivista, innostunutta ja ammatistaan ylpeää sairaanhoitajaa. Toivomme, että sinulla on halu kehittää ammatillista osaamistasi ja ikäihmisten hoitotyötä. Sairaanhoitajana toimii työvuorossa yksikön vuorovastaavana vastaten yksikön päivittäisestä toiminnasta. Vastuulla sairaanhoitajalla on tarvittavien laboratorionäytteiden otto, lääkehoidon kehittäminen ja päivittäiseen hoitoon osallistuminen yhtenä tiimin jäsenenä. 

Lyhytaikaisyksikössä kuntoutujien jaksot ovat yleisesti kestoltaan muutamasta päivästä kahteen viikkoon. Tavoitteidemme mukaan olemme töissä kuntoutujia ja heidän omaisiaan varten. Toteutamme kuntoutujille aktiivista arkea edistäen heidän toimintakykyään, mahdollistaen näin kotona selviämisen mahdollisimman pitkään. Työmme tukena käytämme mobiilityötapa, joka mahdollistaa kuntoutujan lähellä työskentelyn. 

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme. Tarjoamme sinulle ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä.

Haluamme Erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esim. sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

 • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaan_hoiva
 • Facebookissa Hoiva-asumisen palvelut, Vantaan kaupunki
 • Instragramissa Vantaan Hoiva-asuminen
 • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/
 • Youtubessa https://youtu.be/Ifbdad3DPI8
   

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Luemme eduksi:  

 • hyvän suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon
 • LOVe-lääkehoitoluvan
 • RAI-järjestelmän osaamisen
 • kokemuksen ikääntyneiden hoivatyöstä

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2499,42 e/kk
Työaika: 2-vuorotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-623-18