(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 05.11.2018
Hakuaika päättyy 16.10.2018  kello 16:00
Vantaan kaupunki/Martinlaaksonkujan asumisyksikkö
Martinlaaksonkuja 2b A1 01620 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Martinlaaksonkujan asumisyksikkö on kehitysvammaisille, pääsääntöisesti nuorille aikuisille suunnattu asiakaslähtöisesti toimiva asumisyksikkö. Asumisyksikön asukkaat tarvitsevat ympärivuorokautisesti henkilökunnan apua, tukea ja ohjausta. Omaiset ovat mukana vahvasti yksikön arjessa.

Etsimme sinua ammattitaitoinen sairaanhoitaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä ja haluat kehittää toimintaamme yhdessä tiimin ja yksikön esimiehen kanssa.

Työhön sisältyy muun henkilökunnan sairaanhoidollisen osaamisen vahvistamista ja tukemista. Ohjauksen ja hoitotyön lisäksi tehtäviin kuuluu päivittäisten töiden organisoimisesta ja sujuvuudesta huolehtimista yhdessä tiimin ja yksikön esimiehen kanssa.

Erityisen tärkeänä sairaanhoitajan ammattillisen osaamisen lisäksi arvostamme yhteistyötaitoja työyhteisössä ja asukkaiden laaja-alaisissa verkostoissa. Haluamme joukkoomme positiivisen, innostuneen ja ammattillisesti vahvan osaajan, joka on halukas kehittämään ammattillisesti itseään sekä vammaisten asukkaidemme toimintakykyä ja mahdollisimman itsenäistä ja omannäköistä asumista. 

Arvostamme muutosten sietokykyä ja kehittämismyönteisyyttä ja kykyä hallita nopeasti muuttuvia tilanteita omassa työssäsi.

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme: Love lääkehoidon koulutuksen (mahdollisuus suorittaa Love myös koeajan aikana).

Luemme eduksi: Kokemuksen kehitysvammatyöstä.

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2 499,42 €/kk
Työaika: Pääsääntöisesti 2-vuorotyö myös viikonloppuisin

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-612-18