(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Esperi Hoitokoti Suistamo tarjoaa autettua asumista 15 kehitysvammaiselle henkilölle. Hoitokoti Suistamo sijaitsee kauniissa järviympäristössä, Iisalmen keskustan palveluiden tuntumassa. Autettu asuminen on tarkoitettu pääosin keskivaikeasti kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja apua ympäri vuorokauden. Asukkaat osallistuvat hoitokodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin yksilöllisen toimintakykynsä mukaisesti. Kokenut hoitohenkilöstö on erikoistunut kehitysvammaisten henkilöiden ohjaukseen sekä kuntouttavaan hoitotyöhön.

Haemme Suistamoon reipasta ja ammattitaitoista SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen ohjaus ja hoitotyö sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Esperillä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kati Rönkkö, p. 050 436 4543 tai kati.ronkko@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 16.10.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.