(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
Esperi Hoivakoti Vihdin Valkama tarjoaa tehostettua, ympärivuorokautista asumispalvelua vanhuksille ja muistisairaille henkilöille. Hoivakoti Vihdin Valkamassa ikäihminen saa laadukasta hoitoa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä. Hoivakodin henkilökunta koostuu koulutetuista hoitotyön ammattilaisista, jotka toimivat asiakaslähtöisesti ja kuntouttavasti. Henkilökunta on lämminhenkistä ja heillä on taito hoitaa arvostavasti ikäihmisiä ja muistisairaita. Kuntouttavan työotteen rinnalla yhdessäolo ja viriketoiminta ovat tärkeä osa hoivakodin arkea. Hoivakoti Vihdin Valkamassa on yhteensä 21-asukaspaikkaa. Hoivakoti sijaitsee Vihdin kirkonkylässä, idyllisessä ja kauniissa ympäristössä. Hoivakoti Vihdin Valkama on toiminut vuodesta 2008 lähtien. Osaksi Esperi-konsernia hoivakoti liittyi tammikuussa 2016.

Haemme Hoivakoti Vihdin Valkamaan SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä (AMK), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden hoivatyöstä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Inka Luode 046 9205857, inka.luode@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 30.10.2018. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Esperi on Savuton Työpaikka.