(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 08.11.2018 (päättyy 20.09.2019)
Hakuaika päättyy 10.10.2018  kello 16:00
Myyrinkoti , Ruukkukuja 5 01600 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Etsimme Sinua ammattitaitoinen, aktiivinen ja iloinen hoitotyön osaaja sairaanhoitajan sijaisuuteen Myyrinkotiin hoivakoti 5:lle.

Toteutamme asukkaillemme elämänmakuista ja aktiivista arkea sekä edistämme asukkaiden toimintakykyä ja palvelutarpeen mukaista hoitoa. Työskentelemme moni-ammatillisena tiiminä, omahoitajamallin mukaisesti. Pystyt itsenäiseen työhön, mutta kykenet myös yhteistyöhön tiimin, omaisten ja vapaaehtoisten kanssa. Emme hae ainoastaan hyvää osaajaa, vaan tärkeää on myös halu ja into oppia sekä kehittää omaa ammattitaitoa. Perehdytämme sinut tehtävään hyvin. Sairaanhoitajana tuot oman osaamisesi tiimiin. 

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme. Tarjoamme sinulle ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä.

Haluamme Erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esim. sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä. Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

  • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaan_hoiva 
  • Facebookissa Hoiva-asumisen palvelut, Vantaan kaupunki
  • Instragramissa Vantaan Hoiva-asuminen
  • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/
  • Youtubessa https://youtu.be/Ifbdad3DPI8

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2499,42 e/kk
Työaika: 2-vuorotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-594-18