(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen päivätyöhön työpariksi psykiatriselle sairaanhoitajalle. Toivomme hakijalta innostusta ja kiinnostusta kehittää kehitysvammapsykiatrista työtä työryhmän jäseninä. Tehtävä on uusi ja se täytetään 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan.

Psykiatrisen sairaanhoitajan työ painottuu kehitysvammaisten psyykkisen toimintakyvyn tukemiseen ja kriisiytyneiden tilanteiden arviointiin ja hoitoon yhteistyössä omaisten, moniammatillisen tiimin ja erilaisten verkostojen, erityisesti kehitysvannaisten asumis- ja päivätoimintayksiköiden kanssa. Työ sisältää psyykkisen tilanteen hoitoon liittyvää lääkehoidon lääkevasteen seurantaa sekä arviointia yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Kehitysvammapoliklinikan asiakkaina ovat kaikenikäiset kehitysvammaiset. Työ on osin liikkuvaa työtä koko Helsingin kaupungin alueella, (ei edellytä oman auton käyttöä).

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa kehitämme jatkuvasti toimintaamme, moniammatillisen työryhmän tuen, suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaidon ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


valitulta henkilöltä itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, ohjauksellista työtapaa, joustavuutta ja positiivista asennetta sekä työkokemusta kehitysvamma-alalta ja/tai psykiatrian alalta.