(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Tehtävän kuvaus


Sisätautien poliklinikan toiminta painottuu suolistosairauksien, sydänsairauksien ja diabeteksen tutkimukseen, hoitoon ja konsultaatioon. Teemme kiinteää yhteistyötä päivystyksen, terveysasemien ja HUS:n kanssa. Sisätautien poliklinikka toimii virka-aikana.

Haemme diabetekseen perehtynyttä sairaanhoitajaa sisätautien poliklinikan diabetesvastaanotolle 15.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on tiimityötä muiden diabeteshoitajien ja -lääkäreiden kanssa. Diabeteshoitajalla on omia vastaanottoja, mikä vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja potilaan ohjaamiseen. Työ sisältää tyypin 1 diabeteksen ja komplisoituneen tyypin 2 diabeteksen osaamista. Perehdytämme sinut tehtävään.

Työmme on mielenkiintoista ja haastavaa ja eri ammattiryhmien välinen yhteistyö on kiinteää. Odotamme työntekijöiltämme valmiutta toteuttaa hyvää hoitoa ja kehittää itseään terveydenhuollon ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle kaupungin henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, henkilökortilla saatavat alennukset ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Tehtäväkohtainen palkan lisäksi maksamme palkanlisää hyväksyttävien työvuosien mukaan, max 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Pyydämme hakemusta sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja hyvä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Hyviä vuorovaikutus-, tiimityö- ja työyhteisötaitoja.