(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Vakinainen tehtävä  alkaen 01.10.2018
Hakuaika päättyy 28.09.2018  kello 16:00
Suopursun palvelutalo, Kielotie 25 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Etsimme sinua ammattitaitoinen, aktiivinen ja iloinen hoitotyön osaaja sairaanhoitajan vakituiseen työsuhteeseen Vantaan kaupungille, Erityisasumiseen.

Toteutamme Erityisasumisessa asukkaillemme elämänmakuista ja aktiivista arkea sekä edistämme heidän toimintakykyään vastaamalla heidän yksilöllisiin palvelutarpeisiinsa. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä, omahoitajamallin mukaisesti. Sairaanhoitaja toimii omahoitajana omille asukkailleen vastaten heidän hoidosta ja arjen tukemisesta kokonaisvaltaisesti. Lisäksi sairaanhoitaja toimii tiimissään sairaanhoidon asiantuntijana ja tukee omalla osaamisellaan talon asukkaiden sekä koko työyhteisön toimintaa.

Hoito- ja hoivatyön lisäksi sairaanhoitaja vastaa yksikön esimiehen kanssa hoitotyön jatkuvasta kehittämisestä, hoidon vaikuttavuuden seurannasta sekä päivittäisten töiden organisoimisesta ja sujuvuudesta. 

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajaa, joka on kiinnostunut ihmislähtöisen työn ja aktiivisen arjen kehittämisestä sekä asukkaiden toimintakyvyn vahvistamisesta. Erityisen tärkeänä sairaanhoitajan ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme yhteistyötaitoja työyhteisössä sekä asukkaiden verkostoissa. Haluamme joukkoomme positiivisen, innostuneen ja ammatillisesti vahvan osaajan, joka on halukas kehittämään ammatillisesti itseään sekä ikäihmisten hyvinvointia tukevaa kotona asumista.

Työpisteesi tulee olemaan alkuvaiheessa Suopursun palvelutalo. Mahdolliset työpisteen vaihdokset asiakastarpeen mukaisesti laajentavat toimenkuvaa ja tarjoavat työhön uusia haasteita toiminnan kehittyessä. Erityisasumisen sairaanhoitajan työ on 2-vuorotyötä.

Arvostamme muutosten sietokykyä ja kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä hallita nopeasti muuttuvia tilanteita omassa työssäsi. Tarjoamme positiiviselle sekä innostuneelle ikääntyneiden ihmisten kotona asumisen tukemisesta ja kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä. 
Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen ja tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.
Tarjoamme sinulle ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä.

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Luemme eduksi:  LOVe-lääkehoidon koulutuksen.

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2499,42 €/kk
Työaika: Kaksivuorotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-568-18