(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi tarjoaa asukkailleen ammattitaitoista, ympärivuorokautista asumispalvelua Joensuussa. Rantakylän Helmi pitää sisällään 66-paikkaisen ja 34-paikkaisen hoivakodin, jotka sijaitsevat vierekkäisillä tonteilla Rantakylässä. Rantakylän Helmi tarjoaa vakituisen asumisen ohella lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen, kodin remontin tai omaishoidon loman ajaksi.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta SAIRAANHOITAJAA kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä. Työ alkaa 15.10.18 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävääsi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminen ja sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen lääkehuoltoon ja asukkaiden sairaanhoitoon liittyvissä asioissa. Työ on monipuolista hoivatyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi sekä osallistua toiminnan kehittämiseen yksikössä.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa sekä kehittää omaa työtäsi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sirpa Tolvanen, 050-3786713, sirpa.tolvanen@esperi.fi


Haku päättyy 30.9.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.