(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Esperi Hoivakoti Vehkahovi avautui Haminaan kauniille paikalle meren läheisyyteen Poitsilaan huhtikuussa 2015. Hoivakoti Vehkahovi tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa sekä kevythoivaa ikäihmisille. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Asukkaiden käytössä on myös turvallinen piha-alue, jossa nautitaan yhteisistä hetkistä ja ulkoilusta.

Haemme Vehkahoviin Haminaan ammattitaitoista ja motivoitunutta SAIRAANHOITAJAA kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan päivätyötä.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoitotyöstä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Korjus, puh. 050-564 8703, katja.korjus@esperi.fi


Haku päättyy 30.9.2018.


Esperi on savuton työpaikka.