(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 01.10.2018 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 27.09.2018  kello 16:00
Koivukylän kotihoito, Karsikkokuja 15 01360 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Oletko sinä etsimämme sairaanhoitaja?

Etsimme Sinua innostunut, aktiivinen ja ammattitaitoinen, hoitotyön osaaja sairaanhoitajan sijaisuuteen Koivukylän kotihoitoon. 
Koivukylän kotihoito sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan radan vieressä samassa osoitteessa kuin Koivukylän sosiaali-ja terveysasema.

Yksikössämme on kolme tiimiä, joissa kussakin on kaksi sairaanhoitajaa. Sairaanhoitaja vastaa kolmen lähihoitajan kanssa omasta asiakaskunnastaan. Palvelumme perustuu voimaannuttavaan vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja henkilöstömme välillä. Olemme asiakkaalle läsnä ja palveluillamme haluamme olla mahdollistamassa asiakkaan osallisuutta ja aktiivista elämää. 
Toivomme myös, että uudella työntekijällä on uusia ideoita, intoa ja tahtoa kehittää kotiin annettavia palveluja. 
Työtehtäviisi kuuluu mm. päivittäiseen hoivaan ja hoitoon osallistuminen, tiimin ja koko työyhteisön kehittäminen yhdessä uusien työkavereidesi kanssa.

Eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja aikaisemman kokemuksen kotiin annettavista palveluista. Odotamme vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. Työn luonteesta johtuen luemme hakijalle eduksi myös ajokortin ja autolla ajotaidon.

Vanhusten kotona asumisen tuen vastuulle kuuluvat kotihoito ja ennaltaehkäisevät toiminnot.
Kotihoidossa hoidetaan ikäihmisiä, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, jotka eivät arkielämässään selviydy omassa kodissaan itsenäisesti omaisten tai muiden palvelujen turvin. Kotihoidossa tehdään vuorotyötä ja tällä hetkellä toimitaan kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä.

Kotihoidon työtä toteutetaan tiimityönä vastuuhoitajuuden periaatteita noudattaen. Työ on itsenäistä, haastavaa ja monipuolista hoiva- ja hoitotyötä asiakkaan kotona. 

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2499,42 €/kk
Työaika: Kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).