(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Laakson sairaalan haavanhoito-osastolle. Osasto on 25-paikkainen Helsingin sairaalan osasto, jonne keskitetään erilaista vaativaa haavanhoitoa tarvitsevat potilaat.

Potilaat tulevat osastolle lähetteellä erikoissairaanhoidosta. Päämääränämme on ammattitaitoisesti ja yksilöllisesti hoidettu potilas, joka pääsee kuntouttavan ja kotiutusta tukevan työotteen avulla takaisin omaan kotiin tai siirtyy jatkohoitopaikkaan.

Käytössämme on Rafaela-hoitoisuusmittari. Osastolla toteutetaan monipuolista lääkehoitoa, jonka vuoksi tarvitset LOVE-luvan. Eduksi katsotaan voimassa oleva LOVE-lupa.

Etsimme sinua, jolla on jo asiantuntemusta haavojen hoidosta ja mielellään haavahoidon erikoistumisopinnot suoritettuna. Katsomme eduksi, jos sinulla on halu kehittää haavanhoitoa sekä kouluttaa siinä muita.

Työ alkaa 15.10.2018 tai sopimuksen mukaan. Työ on 3-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Sairaalassa toimii opetushoitaja perehtymisen ja kliinisten taitojen oppimisen tukijana.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2492,31e/kk