(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Tehtävän kuvaus


Vuonna 2012 avattu Myllypuron terveysasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Terveysasemalle sijoittuu yksi kolmesta ruotsinkielisestä tiimistä. Toimimme vielä toistaiseksi työparimallin mukaisesti lääkäri-hoitajatyöpareina ja meillä on käytössä myös vastuuhenkilömallin mukainen työtapa. Työpareja asemallamme on 20. Asiakaspalvelutoimistossa työskentelee neljä perushoitajaa ja tällä hetkellä yksi sairaanhoitaja ja heidän tukenaan vielä lisäksi päivittäin ns. ratkaisijahoitaja. Päihdetyöntekijällä ja psykiatrisella sairaanhoitajalla on myös omat vastaanottonsa terveysasemallamme.

Haemme nyt terveysasemamme toimistoon toista joustavaa, palveluhenkistä ja asiakaspalvelutaitoja omaavaa sairaanhoitajaa, joka luo potilaalle hyvän palvelukokemuksen. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden hoidon tarpeen arviointi, ohjaus ja neuvonta asiakaspalvelupisteessä sekä puhelimessa. Osallistut myös ajoittain akuuttivastaanoton pitämiseen ja tarvittaessa toimenpiteissä avustamiseen. Työtehtäviisi kuuluvat lisäksi asiakkaidemme eResepti -asiat ja osallistuminen heidän kokonaislääkityksensä arviointiin. Terveys-ja hyvinvointikeskusmalliin siirryttäessä tulet toimimaan osana omaa tiimiäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi kaupungin hyviä henkilöstöetuja. Avoin vakanssi täytetään marraskuun alusta tai viimeistään joulukuun alusta.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Arvostamme aikaisempaa terveysasemakokemusta, kansansairauksien hoidon tuntemusta ja Pegasos -tietojärjestelmän käyttökokemusta.

Muun kielitaidon, erityisesti ruotsin kielen taidon.