(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018
Esperi Hoitokoti Metsokangas avataan Oulussa marraskuussa 2018. Yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille. Asukaspaikkoja on yhteensä 17. Esperi Koti Metsokankaan asukkaiden käytössä tulee olemaan omat esteettömät huoneet kylpyhuonetiloineen sekä viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Yhteistilojen kaluste- ja sisustusratkaisut on tehty kodinomaisuutta, turvallisuutta ja asiakkaiden omatoimisuutta ajatellen. Asukkaiden käytössä on myös viihtyisä piha-alue. Koti sijaitsee kauniilla ja rauhallisella Oulun Metsokankaan alueella.

Haemme yksikköön SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan asukkaiden lääkehoidosta sekä terveyteen ja kuntoutukseen liittyvistä asioista.Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa (AMK), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä voimassa olevaa hygieniapassia. Puuttuva hygieniapassi ei ole kuitenkaan este hakemiselle, sen voi suorittaa työn ohessa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien hoidosta. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta kuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Jos olet ahkera, iloinen, vastuuntuntoinen, luova ja yhteistyökykyinen, olemme kiinnostuneita sinusta ja osaamisestasi.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.9. eteenpäin yksikönpäällikkö Tatu Rusko, tatu.rusko@esperi.fi, 050 5921854.

Hakuaika päättyy 7.10.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.