(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Tehtävän kuvaus


Oletko kiinnostunut vaihtelevasta sairaanhoitajan tehtävästä, jossa kohtaat erilaisia kotihoidon asiakkaita ja toimit eri työympäristöissä? Se on mahdollista lännen palvelualueen resurssipoolissa. Tule työskentelemään meille! Saat työskennellä itsenäisesti ja keskittyä asiakastyöhön sekä osallistua työtavan kehittämiseen. Työnkuvaasi tulee kuulumaan Lännen resurssipoolin kotihoidon ohjaajan sijaistus hänen poissa ollessaan. Lisäksi tulet toimimaan resurssipoolin henkilöstön lääkelupa- ja sairaanhoidollisten näyttöjen vastaanottajana ja toimit lähipalvelualueiden sairaanhoitajien varahenkilönä.

Jos haluat nähdä ja kuulla lisää, miksi resurssipoolin työntekijät ovat valinneet tämän työn, ja samalla kurkistaa mahdollisia uusia työkavereitasi, katso video tämän ilmoituksen linkistä. Uudet työntekijämme ovat kokeneet saaneensa hyvän perehdytyksen tiimissä ja olleensa tervetulleita työyhteisöön.

Helsinki kehittää aktiivisesti kotihoidon työtä. Osalla lähipalvelualueista työtä sujuvoitetaan Lean-menetelmän avulla, ja osa on mukana itseohjautuvuudessa. Myös palvelukeskusten kanssa tehtävä yhteinen työ ja digitaaliset palvelut ovat kehittämiskohteina.

Tarjoamme sinulle
- hyvän perehdytyksen esimiehen sijaisena toimimiseen
- merkityksellisen työn uudenlaisessa hoitoalan tehtävässä
- konkreettisen opastuksen eri tiimeissä
- mahdollisuuden oppia uutta
- kattavat täydennyskoulutusmahdollisuudet
- apua työsuhdeasunnon hankintaan
- Helsingin kaupungin henkilöstöedut, joista lisätietoja helsinkirekry.fi.

Aloitamme yksilöhaastattelut jo hakuaikana.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2 565,20 e/kk