(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018
Hoivakoti Untuva tarjoaa ikääntyneille asumispalvelua ja ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ympäristössä Lauttasaaressa. Untuvassa on 26 asukaspaikkaa. Jokaiselle asukkaalle on oma huone ja esteettömät saniteettitilat. Oma aidattu sisäpiha mahdollistaa asukkaiden vapaan liikkumisen ulkoilmassa. Hoitofilosofiaamme kuuluu kunkin asukkaan omista tarpeista ja voimavaroista lähtevä kuntouttava ja virikkeellinen toiminta, erityisosaamisena muistisairaiden hoitotyö. Untuvassa tärkeää on kodinomainen hoito.

Haemme Hoivakoti Untuvaan ammattitaitoista SAIRAANHOITAJAA kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden hoivatyöstä. Pidämme tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta luotettavaa, positiivista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Saara Sirén, p. 0447202486 tai saara.siren@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 20.09.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.