(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 5.10.2018
Hakuaika päättyy 4.10.2018  kello 16:00
Simonkylän vanhustenkeskus, Simontie 5 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Simonkylän vanhustenkeskuksen hoivakoti 3:lle etsitään juuri nyt ammattitaitoista, aktiivista ja iloista hoitotyön osaajaa sairaanhoitajan vakinaiseen toimeen.

Toteutamme asukkaillemme elämänmakuista ja aktiivista arkea sekä edistämme asukkaiden toimintakykyä ja palvelutarpeen mukaista hoitoa. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä, omahoitajamallin mukaisesti. Toivomme, että pystyt itsenäiseen työhön, mutta kykenet myös yhteistyöhön tiimin, läheisten sekä vapaaehtoisten kanssa. Emme hae ainoastaan hyvää osaajaa vaan tärkeänä on halu ja into oppia ja kehittää omaa ammattitaitoa. Perehdytämme sinut tehtävään hyvin. Sairaanhoitajana tuot oman osaamisesi tiimiin. 

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme. 

Tarjoamme sinulle ikääntyneiden ihmisten hoivasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneelle ammattilaiselle haasteellisen työn hyvässä työyhteisössä, 22:n asukkaan kodissa, ympärivuorokautisessa tehostetussa asumispalvelussa. Hoivakodista puolet on profiloitunut psykogeriatriseen hoivaan. 

Haluamme Erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esim. sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä. Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaan_hoiva, Facebookissa Hoiva-asumisen palvelut, Vantaan kaupunki, Instragramissa Vantaan Hoiva-asuminen sekä blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/
https://youtu.be/Ifbdad3DPI8

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2499,42 €/kk
Työaika: Jaksotyö, 2-vuorotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).