(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 26-paikkaiselle arviointi- ja kuntoutusosastolle.

Kivelän monipuolisessa palvelukeskuksessa toimii kaksi arviointi- ja kuntoutusosastoa, viisi ympärivuorokautisen hoivan osastoa sekä kaksi päivätoimintayksikköä. Osa yksiköistä on ruotsinkielisiä.

Kivelä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä. Kivelä on mukana lähialuemalli kokeilussa, jossa palvelukeskuksen yhteyteen kuuluu 5 kotihoidon aluetta. Työhön sisältyy perehdytys lähialuemalliin ja työssä on mahdollisuus työskennellä myös kotihoidossa.

Arviointi- ja kuntoutusosastolla toteutuu asiakkaiden yksilöllinen, kuntoutumista ja toimintakykyä arvioiva ja tukeva hoito. Asiakkaat saapuvat pääasiassa kaupunginsairaaloista ja kotihoidosta. Toimintamme tavoitteena on asiakkaiden toimintakyvyn ylläpito ja vahvistaminen siten, että asiakkaat voivat palata arviointi- ja kuntoutusjakson jälkeen kotiin tai siirtyä kevyempiin hoitopaikkoihin toimintakykynsä mukaisesti.

Sairaanhoitaja toimii vastuuhoitajana ja hoitotyön asiantuntijana osaston moniammatillisessa tiimissä. Sairaanhoitaja koordinoi geriatrista kuntoutusosaamista hyödyntäen asiakkaiden arviointi- ja kuntoutusprosessia tukemalla ja ohjaamalla vastuuhoitajia tehtävissään. Sairaanhoitaja edistää kuntoutusprosessin merkityksellisyyttä asiakkaan arjessa.

Työtehtäviin kuuluu paljon yhteistyötä kotihoidon, ympärivuorokautisten jatkohoitopaikkojen ja HelppiSeniorin kanssa. Tehtävien hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutus-taitoja. Lisäksi arvostamme kokemusta muisti- ja psykogeriatrisen asiakkaan hoitotyöstä.

Työtehtäviin sisältyy lisäksi kliinisen hoitotyön ohessa opiskelijaohjausta.

Osastolla on käytettävissä sähköinen Pegasos-tietojärjestelmä ja kotihoidon RAI- järjestelmä.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyössä tehtävää jaksotyötä. Työssä voi aloittaa 1.10. tai sopimuksen mukaan.

Kivelän monipuolinen palvelukeskus sijaitsee Helsingin Töölössä, kauniissa puistomaisessa ympäristössä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät työpaikkakouluttamis- ja kehittymismahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Jätä hakemus sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi

Tervetuloa aktivoimaan ikäihmisten arkea!

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2491,95 e/kk