(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018
Esperi avasi syksyllä 2017 Sodankylään Aisakellontielle uuden ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodin. Esperi Hoivakoti Kellokas tarjoaa kodin 32 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella palveluihin kuuluu lyhytaikainen hoiva-asuminen esimerkiksi sairaalasta kotiutuvalle sekä omaishoitajan loman tai putkiremontin ajaksi.

Haemme Hoivakoti Kellokkaaseen kokoaikaista SAIRAANHOITAJAA vakinaiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön.

Hoivakodissa tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät, lisäksi lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme kanssa tehtävää kuntouttavaa työtä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Kaihua, 040 553 5490 tai niina.kaihua@esperi.fi.

Haku päättyy 21.9.2018.

Esperi on savuton työpaikka.