(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018
Esperi Koti Puotikatu tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta hoitoa kehitysvammaisille henkilöille, asianmukaisesti suunnitelluissa ja rakennetuissa tiloissa ympäri vuorokauden. Puotikatu koostuu kolmesta talosta ja päivätoimintatilasta. Autetun asumisen asukaspaikkoja on yhteensä 24.

Haemme Puotikadulle ammattitaitoista SAIRAANHOITAJAA kokopäivätyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä painottuen kuitenkin päivätyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat muun muassa päivittäinen ohjaus ja hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Arvostamme kehitysvammapuolen vahvaa osaamista sekä kokemusta. Pidämme tärkeänä kiinnostusta kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta luotettavaa, positiivista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sanna Huhtakallio p. 050 570 9760 tai sanna.huhtakallio@esperi.fi


Hakuaika päättyy 16.9.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.