(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Pohjola Teveys

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Pohjola Terveys on uusi ja erilainen terveyden ja hyvinvoinnin toimija, jossa jokainen saa olla mukana kehittämässä uutta asiakkaan hyväksi. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Asiakas on toimintamme keskiössä. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. Meillä on rohkeus ja mahdollisuudet toimia uudella tavalla. Haastamme itsemme kehittämään palveluitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ylivertaista terveyshyötyä.

Toimintamme kasvaa ja palvelumme monipuolistuu jatkuvasti. Haluamme tarjota aidosti arvoa urallesi. Olemme kotimainen yritys ja kuulumme ryhmään, jonka omistavat asiakkaat. 

Etsimme Kuopioon sairaanhoitajaa leikkausosastolle 
   
Tehtävästä
Sairaanhoitajan tehtävä pitää sisällään leikkauspotilaan perioperatiivinen hoitotyön leikkaussalissa ja heräämössä. Leikkaussalissa sairaanhoitajan työnä on instrumentti- sekä valvovan hoitajan tehtävät.


Odotamme sinulta kokemusta ensisijaisesti ortopedisen potilaan leikkaushoitotyöstä, anestesia- sekä heräämöhoitotyön osaamisen katsomme eduksi. Työ edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja vähintään vuoden mittaista aiempaa kokemusta perioperatiivisesta hoitotyöstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat toimia osana tiimiä, sekä tuottaa asiakkaalle ensiluokkaisen kokemuksen osana sairaalan kokonaisvaltaista hoitoketjua.
 

Tarjoamme
Pohjola Terveys kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi. Olemme vahvasti kasvava toimija, jossa pääset osaksi menestystarinaa. Työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta.

 

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niin voit olla yhteydessä leikkausosaston tiimiesimies Tiina Pasmaan puh 045 317 8656 arkisin klo 8-16 tai sähköpostilla tiina.pasma@pohjolasairaala.fi    
 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 2.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan yritysyhteydet, huumausainetesti ja terveyskysely.