(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 3.9.-31.12.2018 Kivelän monipuolisen palvelukeskuksen osastolle 22. Ruotsinkielisellä osastollamme on 18 asukaspaikkaa.

Sairaanhoitaja toimii vastuuhoitajana ja hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Hoitotyö perustuu yksilölliseen hoitosuunnitelmaan, joka on laadittu yhteistyössä asukkaan, hänen läheisensä ja moniammatillisen tiimin kanssa. Sairaanhoitajan työ sisältää opiskelijaohjausta.

Panostamme kuntouttavaan hoitotyöhön sekä yhteisöllisyyteen ja asukkaiden aktiiviseen arkeen.

Hakijalta odotamme mielenkiintoa työskennellä ikäihmisten parissa, yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta sekä muutosrohkeutta. Perehdytämme työntekijän tehtävään ja ergonomiseen työskentelyyn.

Käytössämme on Pegasos- potilastietojärjestelmä ja RAI-tietojärjestelmä.

Helsingin kaupunki on turvallinen työnantaja. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut, hyvät työpaikkakouluttamis- ja kehittymismahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Työn voi aloittaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Täytä hakemus sähköisessä muodossa.


Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito sekä ruotsinkielen tyydyttävä suullinen taito.Luemme eduksi


Hyvä ruotsinkielen suullinen taito