(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa 50% sijaisuuteen Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen N7:lle.

Hoivayksikkö on 15 vaikeasti psyykkisesti oireilevan muistisairautta sairastavan iäkkään koti. Perustehtävänämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa siten, että asukkaamme voivat elää ja asua turvallisesti, kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi ja että he voivat ylläpitää sosiaalista vuorovaikutusta sekä osallistua mielekkääseen, hyvinvointia, toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Toiminnassamme pyrimme tekemään asioita yhdessä. Päivä rakentuu asukkaiden yksilöllisestä hoivasta, arjessa olemisesta; päivittäisestä ohjaamisesta ja avustamisesta, niissä toiminnoissa joista asukkaamme ei itsenäisesti selviydy.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana monialaisessa työyhteisössä. Asukkaan hoidon tarpeen määrittely sekä lääkärin kanssa asioiminen sekä lääkehoidosta vastaaminen kuuluvat päivittäiseen työhösi. Tuet vastuuhoitajia hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Työ on kolmivuorotyötä, painottuen kuitenkin aamu- ja iltavuoroihin.

Odotamme sinulta sosiaalista elastisuutta; kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa, erilaisten ihmisten kanssa. Olet motivoitunut ja ennakkoluuloton. Sinulla on aito kiinnostus asukkaidemme itsemääräämisoikeuden ja osallisuuden tukemiseen. Pidät tärkeänä asiakaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämistä. Toimit monialaisen tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäiseen päätöksentekoon.

Toivomme sinulta reipasta otetta työssäsi. Olet motivoitunut vanhustyöhön sekä ennakkoluuloton ja rohkea kokeilemaan uutta. Sinulle on tärkeää ihmisarvon kunnioittaminen sekä itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Nämä arvot ohjaavat työtäsi ja näkyvät hoidon suunnittelussa, jota toteutat yhdessä asukkaan, omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään työssäsi.

Henkilökuntamme on itseohjautuvaa, innostunutta, osaavaa ja meillä on hyvä työilmapiiri. Työyksikössämme on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ja vastuutiimiajattelu.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


1245.98 e/ kk