(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2018

Tehtävän kuvaus


Oletko Sinä etsimämme sairaanhoitaja?

Tarjoamme kodin 124 ikäihmisille kolmessa tehostetun palveluasumisen tiimissä ja yhdessä ryhmäkodissa. Rudolfin palvelutalossa toimii myös palvelukeskus ja lisäksi talossamme asuu alle 25-vuotiaita nuoria sekä kehitysvammaisia asiakkaita.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta, ikääntyneiden hoitotyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunutta sairaanhoitajaa. Työsuhde alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Työsi meillä sairaanhoitajana on monipuolista ja haastavaa. Työssä painottuvat hoitotyön asiantuntijana toimiminen ja siihen kuuluvat asukkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asukkaan, omaisen ja tiimin kanssa.

Työyhteisössämme pääset hyödyntämään omaa osaamistasi. Meillä on tarjota työsi tueksi moniammatillinen, osaava joukko vanhustyön ammattilaisia. Tiimien itseohjautuvuutta kehitämme valmentavalla työotteella. Rohkeus ja hyvät tiimityötaidot ovat vahvuuksiasi! Meillä on kehittämismyönteinen ilmapiiri ja toivomme sinultakin innostusta sekä taitoja ihmislähtöiseen kehittämistyöhön.

Haluamme tarjota asukkaillemme heidän näköistään, toimivaa arkea ja juhlaa. Toivomme siksi sinulta rentoa ja reipasta otetta sekä paljon hurttia huumoria! Emme hae ainoastaan hyvää osaajaa vaan pidämme tärkeänä hakijan asennetta, halua oppia uutta sekä sitoutumista työhön!

Tarjoamme sinulle mukavat työyhteisön lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2491,95 e/ kk