(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 26-paikkaiselle suomenkieliselle arviointi- ja kuntoutusosastolle. Kivelän monipuolisessa palvelukeskuksessa toimii kaksi arviointi- ja kuntoutusosastoa, viisi ympärivuorokautisen hoivan osastoa sekä kaksi päivätoimintayksikköä. Osa yksiköistä on ruotsinkielisiä.

Arviointi- ja kuntoutusosastolla toteutuu asiakkaiden yksilöllinen, kuntoutumista ja toimintakykyä arvioiva ja tukeva hoito. Asiakkaat saapuvat pääasiassa kaupunginsairaaloista ja kotihoidosta. Toimintamme tavoitteena on asiakkaiden toimintakyvyn ylläpito ja vahvistaminen siten, että asiakkaat voivat palata arviointi- ja kuntoutusjakson jälkeen kotiin tai siirtyä kevyempiin hoitopaikkoihin toimintakykynsä mukaisesti.

Sairaanhoitaja toimii vastuuhoitajana ja hoitotyön asiantuntijana osaston moniammatillisessa tiimissä. Geriatrista kuntoutusosaamista hyödyntäen sairaanhoitaja koordinoi kuntoutujien arviointi- ja kuntoutusprosessia tukemalla ja ohjaamalla muita vastuuhoitajia tehtävissään. Sairaanhoitaja edistää kuntoutusprosessin merkityksellisyyttä asiakkaan arjessa.

Työtehtäviin kuuluu paljon yhteistyötä kotihoidon, ympärivuorokautisten jatkohoitopaikkojen ja HelppiSeniorin kanssa. Tehtävien hoitaminen edellyttää kokemusta muisti- ja psykogeriatrisen asiakkaan kohtaamisessa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Työtehtäviin sisältyy lisäksi kliinisen hoitotyön ohessa opiskelijaohjausta.

Osastolla on käytettävissä sähköinen Pegasos-tietojärjestelmä ja kotihoidon RAI- järjestelmä.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyössä tehtävää jaksotyötä. Työssä voi aloittaa 1.10. tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Kivelän monipuolinen palvelukeskus sijaitsee Helsingin Töölössä, kauniissa puistomaisessa ympäristössä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät työpaikkakouluttamis- ja kehittymismahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Jätä hakemus sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi

Tervetuloa aktivoimaan ikäihmisten arkea!

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Hakijan tulee olla Valviran rekisterissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2491,95 e/kk