(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Tehtävän kuvaus


Hopeatien palvelutalo on 54-paikkainen ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista tarjoava yksikkö. Toimimme kolmessa moniammatillisessa tiimissä. Yksikössä työskentelee sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia, fysioterapeutteja sekä hoitajia. Vuonna 2007 valmistunut Hopeatien palvelutalo sijaitsee puistomaisessa ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä, aivan Pohjois-Haagan juna-aseman tuntumassa.

Haemme sairaanhoitajaa Hopeatien palvelutaloon 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on työvapaan sijaisuus ja kestää 6.1.2019 asti.

Haemme vahvistusta hyvään porukkaamme kehittämis- ja kehittymismyönteisellä sairaanhoitajalla. Toivomme, että olet kiinnostunut kehittämään omalla toiminnallasi asukkaidemme toiminnallista ja omannäköistä arkea.

Meille on tärkeää, että asukkaamme saavat meiltä turvallisen loppuelämän kodin. Toimimme moniammatillisesti asukkaidemme oman näköisen elämän mahdollistamiseksi. Asukkaidemme arki on aktiivista ja osallistuvaa.

Sairaanhoitaja osallistuu monialaisen hoitotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toivomme, että pystyt omalla esimerkilläsi innostamaan tiimiläisiäsi hoitotyön kehittämisessä. Sairaanhoitaja toimii tiiminvetäjänä ja vastaa tiiminsä lääkehoidosta, kirjaamisesta sekä kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Sairaanhoitajan työ on aamuvuoropainotteista, sisältäen muutaman päivystävän sairaanhoitajan vuoron kolmen viikon jaksossa.

Sairaanhoitajan työnkuva on monipuolinen ja edellyttää hyvää organisointikykyä sekä kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa. Työhön sisältyy myös muita vastuualueita oman osaamisen ja mielenkiintosi mukaan. Olemme opiskelijamyönteinen työpaikka ja tehtävä sisältää myös opiskelijoiden ohjausta.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielekkään työn kehittyvässä yksikössä, sekä ammattiasi tukevaa koulutusta.

Toivomme hakemukset www.helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


Aitoa kiinnostusta ikääntyneiden asukkaidemme hyvinvointia tukevien palveluiden kehittämiseen ja hyviä tiimityötaitoja.