(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018
Esperi Hoivakoti Vehkahovi avautui Haminaan kauniille paikalle meren läheisyyteen Poitsilaan huhtikuussa 2015. Hoivakoti Vehkahovi tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa sekä kevythoivaa ikäihmisille. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Asukkaiden käytössä on myös turvallinen piha-alue, jossa nautitaan yhteisistä hetkistä ja ulkoilusta.

Haemme Vehkahoviin SAIRAANHOITAJAA kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävääsi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminen ja sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen lääkehuoltoon ja asukkaiden sairaanhoitoon liittyvissä asioissa. Työ on monipuolista hoivatyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi sekä osallistua toiminnan kehittämiseen yksikössä.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Katja Korjus, p. 050-5648703 tai katja.korjus@esperi.fi


Hakuaika päättyy 6.9.2018Esperi on Savuton Työpaikka.