(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Siltamäen palvelutaloon vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa.

Siltamäen palvelutalossa on 50 asukaspaikkaa kolmessa eri rakennuksessa. Asukkaat sijoittuvat rakennuksiin palvelutarpeen mukaisesti. Asukkaista enemmistö on miehiä, joiden keski-ikä on noin 65-vuotta. Usealla asukkaalla on taustalla vaikea päihdeongelma sekä muita toimintakykyä rajoittavia sairauksia. Siltamäen palvelutalo tarjoaa asumiseen päihteettömän ympäristön.

Keskeistä hoitotyössä on ihmisarvon kunnioittaminen sekä kuntouttava- ja toimintakykyä ylläpitävä työote, jossa korostuvat asukkaiden voimavarat, turvallisuuden tunne, osallisuus ja mielekäs arki sekä juhla.

Sairaanhoitajalta edellytämme kykyä toimia vastuuhoitajana ja hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä sekä kykyä toimia vastaavana hoitajana työvuorossa. Pidämme myös tärkeänä halua hoitotyön jatkuvaan kehittämiseen.

Henkilökuntamme on osaavaa ja huumorilla on merkittävä osuus arjessamme. Arvostamme työyhteisössämme hyviä vuorovaikutustaitoja, reipasta työotetta sekä iloista ja positiivista asennetta.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


vankkaa työkokemusta. Psykiatrinen osaaminen ja kokemus toivottavaa ja katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijalta Pegasos- ja Effica-tietojärjestelmien hallintaa ja RAI-osaamista.