(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on uusi ja se täytetään 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Työ on päivätyötä.

Psykiatrisen sairaanhoitajan työ painottuu kehitysvammaisten psyykkisen toimintakyvyn tukemiseen ja kriisiytyneiden tilanteiden arviointiin sekä hoitoon yhteistyössä omaisten, moniammatillisen tiimin ja sosiaali- ja terveystoimen, kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkostojen kanssa. Työ sisältää psyykkisen tilanteen hoitoon tehtävää lääkehoidon toteuttamista, lääkevasteen seurantaa sekä arviointia yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Kehitysvammapoliklinikan asiakkaina ovat kaikenikäiset kehitysvammaiset. Työ on liikkuvaa työtä koko Helsingin alueella.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa kehitämme jatkuvasti toimintaamme, moniammatillisen työryhmän tuen, suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaidon ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, ohjauksellista työtapaa, joustavuutta ja positiivista asennetta sekä työkokemusta kehitysvamma-alalta ja psykiatrian alalta.