(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018
Toivakkaan on avautunut toukokuun puolivälissä uusi ikäihmisten hoivakoti. Esperi Hoivakoti Soivakka tarjoaa kodin ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Kodissa voi asua vakituisesti tai lyhytaikaisesti. Asukkaiden hyvinvoinnista huolehtii ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö vuorokauden ympäri. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaita kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Mielenkiintoiset vierailijat, musiikkihetket ja yhteiset juhlat tuovat iloa niin hoitajien kuin asukkaidenkin arkeen. Tavoitteena on ylläpitää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Haemme Soivakkaan ammattitaitoista ja motivoitunutta kokoaikaista SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa 23.7.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Sairaanhoitajana saat vastuuta uuden yksikön käytäntöjen kehittymisestä yhdessä tiimisi kanssa. Olethan iloinen, kehittämishenkinen ja omaat hyvät tiimityötaidot. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa Yksikönpäällikkö Päivi Pitko, p. 0505904501 tai paivi.pitko@esperi.fi


Hakuaika päättyy 29.7.2018. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Esperi on Savuton Työpaikka.