(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018
Esperi Hoivakoti Opri ja Oleksi on muistisairaiden hoitoon ja hoivaan erikoistunut asumispalveluyksikkö Espoossa. Hoivakoti tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaishoitoa sekä fysioterapiapalveluita muistisairaille ja ikäihmisille kodikkaassa ympäristössä. Hoivakodissa on lämminhenkinen koti 16 asukkaalle. Hoivakodin kauniissa puutarhassa voi ulkoilla ympäri vuoden. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö.

Haemme Hoivakoti Opriin ja Oleksiin SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa 6.8.2018.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden hoivatyöstä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikön sijainen Anu Tikkanen, puh. 050-592 6998 tai 0400818889, anu.tikkanen@esperi.fi


Haku päättyy 13.8.2018 klo 16:00.


Esperi on Savuton Työpaikka.