(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Esperi Hoitokoti Kangasrouskun kodinomainen asumispalveluyksikkö avattiin Oulun Kynsilehtoon vuonna 2010. Kodissa on yhteensä 15 asukaspaikkaa erityistä tukea tarvitseville asukkaille. Talo on jaettu kolmeen ryhmäkotiin, joissa jokaisessa 5 yksittäistä asuntoa.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta OHJAAJAA kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 30.7.2018-22.12.2018. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Olet aidosti kiinnostunut tekemään merkityksellistä ohjaajan työtä vammaisten parissa osana ammattitaitoista tiimiämme. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Janne Mäkeläinen, p. 040 1594285 tai janne.makelainen@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 18.7.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.