(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
Esperi Koti Palomäki Jämsässä tarjoaa autettua, ohjattua ja tuettua asumista kehitysvammaisille. Asumisyksikössä on mahdollista asua pysyvästi, väliaikaisesti opiskelujen tai asumisvalmennuksen vuoksi tai käydä lomajaksoilla. Kodin ensimmäisessä kerroksessa on tavallisia asuntoja, joissa on mahdollisuus tuettuun asumiseen. Toisessa ja kolmannessa kerroksessa tarjotaan autettua ja ohjattua asumista. Palomäessä toteutetaan ohjattua päivätoimintaa joka arkipäivä. Päivätoiminta on hyvin suunniteltua ja tavoitteellista, mielekästä tekemistä, jonka toteutuksessa huomioidaan osallistujien yksilölliset tarpeet ja rajoitteet. Päivätoiminnassa osallistujien tiedot ja taidot kehittyvät, heidän luottamuksensa omaan osaamiseen lisääntyy ja he oppivat tekemään päätöksiä tuetusti. Palomäen ympäristön tarjoama pikkukaupungin asumismiljöö ja Jämsän keskustan lähellä olevat palvelut mahdollistavat loistavat puitteet itsenäisen elämän kehittämiselle ja uusien taitojen oppimiselle. Yksikössä on viihtyisät yhteiset toimintatilat ja jokaisella asukkaalla on oma tilava asunto.

Haemme ammattitaitoista SAIRAANHOITAJAA kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. päivittäinen ohjaustyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Aikaisempi työkokemus kehitysvammaisten parista katsotaan eduksi. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Sinikka Merkkiniemi p. 044 737 8084 tai sinikka.merkkiniemi@esperi.fi


Hakuaika päättyy 13.7.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.