(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Esperi Hoivakoti Loviisan Ulrika tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Hoitajat ovat aina läsnä auttaen asukkaita heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Hoivakodissa on myös lyhytaikaispaikkoja tilapäistä hoitoa tarvitseville. Hoivakodissa on 20 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa. Lisäksi talossa on kahdeksan erillistä vuokrayksiötä, eli palveluasuntoa itsenäisesti asuville asukkaille.

Haemme Loviisan Ulrikaan SAIRAANHOITAJAA kokoaikatyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen 1.7. -31.12.2018 väliseksi ajaksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö.

Edellytämme sairaanhoitajan opintoja, voimassa olevaa lääkehuollon koulutusta ja hygieniapassia sekä kokemusta ikääntyvien hoidosta. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Niina Mäkinen, puh. 040 0903 038 tai niina.makinen@esperi.fi


Haku päättyy 28.06.2018.


Esperi on savuton työpaikka.