(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018
Esperi Hoivakoti Ratina sijaitsee upealla paikalla aivan järven rannalla ja uuden ostoskeskuksen vieressä. Ratina on ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista ikääntyneille ja muistisairaille tarjoava hoivakoti Tampereen keskustan tuntumassa. Hoivakoti Ratinassa on 28-asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen lisäksi asukkaaksi voi tulla lyhyeksi aikaa esimerkiksi omaishoitajan vapaan ajaksi tai toipumaan sairaalajakson jälkeen. Toiminnan lähtökohtana on jokaisen asukkaan omien tarpeiden ja voimavarojen huomioiminen. Hoitajat kannustavat asukkaita osallistumaan päivittäisiin toimintoihin yksilöllisen toimintakyvyn ja vireystilan mukaisesti.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta SAIRAANHOITAJAA määrä-aikaiseen sijaisuuteen 31.12.2018 asti. Sijaisuus on kokoaikainen tai sovitusti osa-aikainen. Työ on luonteeltaan päivätyötä, mutta 3-vuorotyökin onnistuu. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyvien ja/tai muistisairaiden hoitotyöstä. Pidämme erityisen tärkeänä aitoa kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marianne Tossavainen, p.0504128355 tai marianne.tossavainen@esperi.fiHakuaika päättyy 24.7.2018.Esperi on Savuton Työpaikka.