(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi tarjoaa lämminhenkistä ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille Kiihtelysvaarassa. Hoivakodissa on 38 asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu lyhytaikainen asuminen, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman, kodin remontin tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi.

Haemme Kiihtelysvaaran Helmeen ammattitaitoista ja motivoitunutta SAIRAANHOITAJAA tuntityöhön määrä-aikaiseen työsuhteeseen 31.08.2018 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan työhön kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä omaisyhteistyö.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Toivomme sinulta iloista, lämminhenkistä ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa sekä kehittää omaa työtäsi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Lea Törrönen, p. 050 431 5579 tai lea.torronen@esperi.fi


Haku päättyy 15.06.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.