(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018
Esperi Hoivakoti Mieslahti sijaitsee Paltamossa ja tarjoaa kodin 21 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi.

Haemme ammattitaitoista kokoaikaista SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, ensiapu koulutusta ja hygieniapassia sekä kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden hoivatyöstä. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Birgitta Ojala, puh. 050 3131130 tai birgitta.ojala@esperi.fi


Hakuaika päättyy 15.06.2018 tai sopivan henkilön löydyttyä.Esperi on savuton työpaikka.