(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Tule mukaan joukkoomme kehittymään yhtiössä, joka kasvaa ja kehittää toimintaa sekä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia edetä uralla!

Toimit yksikössä erityisesti lääkehuollosta vastaavana sairaanhoitajana, ja sinulla tulee olla kokemusta niin ikäihmisten, kuin kehitysvammaistenkin hoidosta.

Esperi Hoivakoti Virkku sijaitsee rauhallisella paikalla aivan Limingan keskustan ja palvelujen läheisyydessä. Kodissa on 18 asiakaspaikkaa, joista 10 paikkaa on tehostettua palveluasumista tarvitseville ikääntyneille ja kahdeksan asukaspaikkaa paljon tukea tarvitseville ja itsenäiseen asumiseen tottuneille kehitysvammaisille henkilöille.

Haemme Hoivakoti Virkkuun ammattitaitoista ja motivoitunutta vastaavaa SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytyksenä on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kari Yli-Tainio, p.044-9881255 tai kari.yli-tainio@esperi.fiHakuaika päättyy 30.05.2018, paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.Esperi on savuton työpaikka.