(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Esperi Hoivakoti Linnea aloitti toimintansa Kangasalan entisen Pikonlinnan sairaalan remontoiduissa avarissa tiloissa, luonnon helmassa elokuussa 2009. Tiloissa toimii tällä hetkellä kuusi ryhmäkotia, joissa on yhteensä 109 tehostetun palveluasumisen paikkaa. Toiminta perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön. Toimimme kuntouttavalla ja virikkeellisellä työotteella. Hoivakoti Linnea on turvallinen, lämminhenkinen ja kodinomainen hoitopaikka silloin, kun asuminen ei enää onnistu omassa kodissa tai palveluasunnossa.

Etsimme ryhmäkoti Koivulinnaan motivoitunutta ja reipasta SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kokoaikatöihin. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään kuuluu päivittäinen ja kodinomainen hoitotyö sekä sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen lääkehoitoon ja asukkaiden sairaustilojen arviointiin liittyvissä asioissa. Työ on monipuolista hoivatyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi sekä osallistua toiminnan kehittämiseen yksikössä.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Tehtävään palkkaamisen edellytyksenä on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mari Kotkaslahti, p. 045 202 0338 tai mari.kotkaslahti@esperi.fi.


Haku päättyy 31.5.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.