(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Hoivakoti Teponkartanossa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakoti Teponkartano sijaitsee kauniilla alueella, Autionkosken läheisyydessä. Asukkaiden omatoimisuutta tuetaan kaikissa päivittäisissä toimissa kuntouttavan työotteen avuin. Päiviä ei rytmitetä liian tiukoilla aikatauluilla, vaan eletään jokainen päivä siten, kuinka asukkaiden vointi sitä vaatii. Hoivakoti Teponkartanon asumispalveluun kuuluvat ympärivuorokautinen hoiva, ravitsevat ateriat, toimivat tukipalvelut (siivous-, vaatehuolto-, ja turvapalvelut) ja monipuolinen viriketoiminta.

Haemme Hoivakoti Teponkartanoon SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden/muistisairaiden hoivatyön parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja sekä omaat oma-aloitteisen ja itsenäisen asenteen työhön. Toivomme sinulta iloista, lämminhenkistä ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Carita Hiironen, p. 050 314 0542 tai carita.hiironen@esperi.fi.


Hakuaika päättyy 27.5. 2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.