(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Hoitokoti Liekolakoti on kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö. Liekolakoti sijaitsee Sastamalan keskustassa, kaikkien palveluiden äärellä. Liekolakoti tarjoaa kodinomaista ympärivuorokautista autettua asumista (15 asukaspaikkaa), palveluasumista (3 asukaspaikkaa) sekä päivätoimintaa kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Työotteemme on kuntouttava. Kaikille asukkaille laaditaan hoito- ja kuntoutussuunnitelma, jonka mukaan asukkaan toimintakykyä kehitetään ja ylläpidetään päivittäisissä toimissa asukkaan itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen. Asukkaat osallistuvat hoitokodin toimintaan omien, yksilöllisten voimavarojensa mukaisesti.

Yhdessäolo ja mielekäs tekeminen ovat keskeisessä roolissa Liekolakodissa; monipuoliset aktiviteetit, erilaiset juhlat sekä mielenkiintoiset retket tekevät asumisesta mielekästä. Asukkaiden toimintakykyä ylläpidetään ja edistetään ottamalla asukkaat mukaan yksikön päivittäisiin askareisiin. Liekolakodissa näkyy arjen työskentelyssä mm. inhimillistä ihmisen kohtaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, välittämistä ja toisen arvostamista. Lämminhenkisestä henkilökunnasta näkyy ystävällisyys, kannustus nauru ja työn ilo. Liekolakodissa on idearikas ja ammattitaitoinen henkilökunta oletko juuri sinä kaipaamamme vankka kehitysvammahuollon ammattilainen?

Haemme Hoitokoti Liekolakotiin SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6.2018 - 31.5.2019. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tehtävään kuuluu päivittäinen hoitotyö ja sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen lääkehoitoon ja asukkaiden sairaustilojen arviointiin liittyvissä asioissa. Työ on monipuolista hoitotyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi sekä osallistua toiminnan kehittämiseen yksikössä.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä 3- 5 vuoden työkokemusta. Työ soveltuu myös lähihoitaja opiskelijalle, jolla opinnot ovat loppuvaiheessa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten kuntoutuspainotteisesta hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Minna Raiskio, p. 050 469 9217 tai minna.raiskio@esperi.fi.


Haku päättyy 31.05.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.