(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Esperi konserniin kuuluva Saga Palvelutalo Helapuisto sijaitsee uudella asuinalueella Helsingin Ala-Malmilla hyvien palveluiden lähellä. Helapuisto valmistui maaliskuussa 2012. Talossa on 92 huoneistoa sekä 12-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Haemme Helapuistoon SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen palvelutalon puolelle. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Sairaanhoitajan tehtävänä on esim. haavanhoidot, injektiot, lääkejaot. Lisäksi sairaanhoitaja mm. päivittää hoitosuunnitelmia ja osallistuu hoitokokouksiin sekä toimii tiimivastaavan sijaisena. Sairaanhoitaja osallistuu myös asukkaiden päivittäiseen hoitoon heidän omassa kodissaan.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Hakemamme sairaanhoitaja on oma-aloitteinen, itsenäinen ja asukaslähtöinen tiimipelaaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja satu.hellsten@sagacare.fi.


Hakuaika päättyy 4.6.2018.


Olemme savuton työpaikka.