(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018
Esperi kodit Pisa ja Lipparinne tarjoavat asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille Espoossa. Kunkin asukkaan yksilölliset tarpeet, elämäntilanne ja tavoitteet ovat etusijalla, kun palvelua ja kuntoutusta suunnitellaan. Kodit tarjoavat monipuolisia virikkeitä ja harrastustoimintaa asukkailleen ja tavoitteena on asukkaiden mahdollisimman itsenäinen elämä, työssäkäynti tai opiskelu sekä hyvä elämän laatu.

Haemme Esperi koti Lipparinteeseen OHJAAJAA kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 31.08.2018 asti. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen mielenterveyskuntoutujien avustamista ja ohjaamista päivittäisissä toiminnoissa.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi mielenterveyskuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Jos olet ahkera, iloinen, vastuuntuntoinen ja yhteistyökykyinen, olemme kiinnostuneita sinusta ja osaamisestasi!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!Lisätietoja tehtävästä antaa Palveluvastaava Jaana Kujala, p. 050 3909000 tai jaana.kujala@esperi.fiHaku päättyy 30.05.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.Esperi on savuton työpaikka.