(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018
Pirkanmaan Asumispalveluiden tuottamat palvelut on suunnattu ensisijaisesti mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista tukea. Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tuotetaan Nokialla Esperi Koti Harjuniityssä, Esperi Koti Viholassa ja Tampereella Esperi Koti Tieteenkadulla sekä asiakkaiden kotiin annettavia tuetun asumisen palveluita useille erityisryhmille.

Haemme Esperi Koti Harjuniittyyn vastaavaa SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaiseen päivätyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme Sairaanhoitajan (AMK) koulutusta sekä mielenterveys-ja päihdetyöhön suuntaavia opintoja. Lisäksi edellytämme voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien hoidosta. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta kuntoutujien kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Jos olet ahkera, iloinen, vastuuntuntoinen, luova ja yhteistyökykyinen, olemme kiinnostuneita sinusta ja osaamisestasi.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Siru Mastomäki, p. 040 6492144 tai siru.mastomaki@esperi.fi
Hakuaika päättyy 27.5.2018. Haastatteluja tehdään hakuajan aikana.
Esperi on Savuton Työpaikka.