(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018
Esperi Hoivakoti Vivian on syksyllä 2016 Ylöjärvelle avautunut ikäihmisten ja muistisairaiden asumispalveluyksikkö. Hoivakoti tarjoaa kodin 30:lle ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Hoivakoti sijaitsee Vuorentaustan viihtyisällä omakotitaloalueella.

Haemme Hoivakoti Vivianiin SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseksi vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävääsi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminen ja sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen lääkehuoltoon ja asukkaiden sairaanhoitoon liittyvissä asioissa. Työ on monipuolista hoivatyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi sekä osallistua toiminnan kehittämiseen yksikössä.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavantyyppisestä hoitotyöstä sekä iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Krista Ojala, p.050 3474680 tai krista.ojala@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 22.4.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.