(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018
Esperi Hoivakoti Laune tarjoaa tehostettua ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ja ikääntyneille uudisrakennuksessa Lahden keskustan tuntumassa. Hoivakotimme muodostuu neljästä ryhmäkodista, jotka ovat kahdessa kerroksessa. Hoivakoti Launeessa on 54 asumispaikkaa ja vakituisten asukkaittemme lisäksi pystymme tarjoamaan lyhytaikaista asumista esim. omaishoitajien vapaapäivien ajaksi tai sairaalasta kotiutuvan kuntoutuksen ajaksi. Viihtyisät omat huoneet ja pesutilat takaavat yksityisyyden ja kotoisat yhteistilat seuran sekä yhteisöllisyyttä.

Haemme Hoivakoti Launeeseen SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseksi, mutta myös osa-aikaisuus onnistuu tarvittaessa. Työsuhde on vakituinen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä sijoittuen pääsääntöisesti aamuvuoroihin, mutta tarpeen mukaan myös iltoihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävääsi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminen ja sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen lääkehuoltoon ja asukkaiden sairaanhoitoon liittyvissä asioissa. Työ on monipuolista hoivatyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi sekä osallistua toiminnan kehittämiseen yksikössä.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavantyyppisestä hoitotyöstä sekä iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kaija Julkunen, p.050 4358073 tai kaija.julkunen@esperi.fi

Hakuaika päättyy 17.4.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.